ImmiFlex reduserer allergisymptomer og forbedrer livskvaliteten hos pollenallergikere

21/05/2011 at 10:18 Legg igjen en kommentar

Wellmune WGP®, virkestoffet i kosttilskuddet ImmiFlex, reduserer allergisymptomer og forbedrer livskvaliteten hos personer plaget av burotallergi, ifølge en ny klinisk studie som nylig ble presentert på Experimental Biology 2011. Denne årlige kongressen samler nærmere 13 000 forskere og utstillere fra hele verden.

Burot er sammen med bjørk og gress den veksten som avgir mest pollen. Pollen spres særlig lokalt, og blomstringen skjer i midten av juli og i midten av august. Det finnes nærmere 200.000 burotallergikere i Norge, og symptomene er de samme som ved annen pollenallergi; slimhinner i øyne og nese hovner opp og gir rennende nese og øyne. Hodepine følger ofte med, og allergien kan forveksles med sommerforkjølelse. Nærmere 1 millioner nordmenn lider av pollenallergi, og mange av de som plages av bjørkepollen reagerer også på burot.

Den placebokontrollerte, dobbelt-blinde studien omfattet 48 friske personer som sist høst ble eksponert for høye pollenkonsentrasjoner. Gruppen som fikk Wellmune WGP daglig, viste statistisk signifikant bedring på allergisymptomer og generell velvære:
• Reduksjon av generelle allergisymptomer og alvorlighetsgrad
• Reduksjon i nese- og øyerelaterte allergisymptomer
• Forbedret livskvalitet, registrert med vitenskapelig validert verktøy.

Studiens Design
Den nye studien omfattet 48 friske personer som ble delt i to grupper, 31 kvinner og 17 menn, +/- 13 år. Den ene gruppen tok tilskudd tilsvarende 250mg Wellmune WGP daglig i fire uker, mens den andre gruppen fikk placebo. Studien ble gjort i september/oktober 2010 i sydøstlige del av Ohio, der lokal polleneksponering er høy. Allergiprotokoller inkludert RQLQ (Rhinoconjunctivitis Quality of Life Questionnaire) ble brukt for å bestemme ulikheter i allergisymptomer..

Wellmune WGP®
Wellmune WGP er en naturlig ingrediens for kosttilskudd, matvarer og drikke. Ingrediensen er virkestoffet i kosttilskuddet ImmiFlex, ImmiFlex Kids og ImmiMarine, som selges i norske helsekostforretninger og på http://www.caredirect.no Ingrediensen er utvunnet fra en patentert art av bakegjær. Fagfellevurdert forskning viser at Wellmune WGP bidrar til å mobilisere milliarder av immunceller i det medfødte immunforsvaret, som utgjør kroppens eget førstelinjeforsvar. Wellmune hjelper disse cellene å gjøre jobben effektivt, uten å overstimulere immunforsvaret, noe som kan være skadelig på lang sikt. Wellmune WGP er patentert, Kosher, Halal, er ikke allergifremkallende og er GMO-fri. Ingrediensen har vunnet en IFT Innovation Award and a Frost & Sullivan Excellence in Research Award.

Anbefales på det varmeste til pollenallerikere. Symptomerog og tilsvarende behov for medikamenter reduseres.

Twingly:
http://www.klikk.no/helse/sykdom/article564949.ece
http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/article3000174.ece

Entry filed under: D-vitamin, Fiskeolje, Kosttilskudd. Tags: , , , , .

Ny betaglukanforskning presentert i NATURE 10 år yngre på 10 uker – ReVital kurs med Thorbjörg Hafsteinsdottir

Legg igjen en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed