Norsk, Fersk og Ren Omga-3

10/11/2011 at 07:47 1 kommentar

Norsk, Ren og Fersk Omga-3
Det nye Omega 3-6-9 produktet ImmiMarine, representerer en helt ny æra innen fiskeoljeprodukter. Det tilfredsstiller alle krav til ferskhet og renhet og sikrer de positive helseeffektene vi vet riktig fettsyrebalanse gir. I tillegg inneholder ImmiMarine den veldokumenterte, immunaktiverende ingrediensen Wellmune WGP.

I motsetning til den rystende informasjonen som er fremkommet om produksjon og lagring av fiskeolje, finnes det nå et unikt Omega-3 produkt, ImmiMarine av eksepsjonell ferskhet og kvalitet på markedet. Oljen er produsert hos Marine Harvest på Hjelmeland ved Stavanger. Fisken er utvunnet fra laks utviklet spesielt for stjernerestauranter på det franske markedet. Umiddelbart etter slakting og filetering, utvinnes oljen fra laksen, og innen fire timer etter slakting ligger avkjølt under nitrogen. Det gir en lakseolje som er meget fersk, og som står i sterk kontrast til de vanlige fiskeoljene på markedet som ofte er lagret under dårlige forhold opp til ett år.

De fleste norske Omega-3 produkter inneholder nemlig olje fra Sør Amerika og Vest Afrika. Denne oljen produseres og behandles før den sendes til norske raffinerier. Nylig publiserte data viser at de fleste oljene på markedet i Norge ikke holder den kvaliteten som er nødvendig for et kosttilskudd.

Det betyr at disse oljene er betydelig oksidert og vil derfor ha et høyere innhold av frie fettsyrer, frie radikaler og høye TOTOX – nivåer. TOTOX angir det totale oksidasjonsnivået i en olje. Høye TOTOX nivåer betyr økt risiko for ytterligere oksidasjon og forharskning. Oljen i ImmiMarine er produsert med en TVN-verdi (flyktige nitrogenforbindelser) under 20 i råmaterialet, og ingen frie radikaler forekommer i den ferdige oljen.

Kvalitetssikring i alle ledd
Fisken som benyttes i ImmiMarine gjennomgår en omfattende, helhetlig registrering på alle produksjonsstadier, fôring, oppdrett, fremstilling og distribusjon. Alle fisk, fiskeolje og fiskemel kan spores tilbake til opphav og man kan få alle data fra oppdrett, produksjon og lagring. Spesialfôret denne laksen får, gjør at omega 3 innholdet er meget høyt, ca 30-32%. Lakseoljen har også et vesentlig innhold av omega 3 fettsyren DPA, ca 4%, noe vi ellers bare finner i selolje.

Immimarine inneholder en blanding av forskjellige oljer for å balansere forholdet mellom omega 3 og 6 og for å forbedre holdbarheten. Forskning gjort ved Universitetet i Tromsø indikerer at marine oljer som raffineres mister noe av sine egenskaper, men at antioksidantene i en høykvalitets olivenolje gjenoppretter noe av disse egenskapene. Vi har derfor benyttet en virgin olivenolje for dette formålet. Det gir også et lite tilskudd av omega 6. I tillegg inneholder oljen litt agurkurtolje som gir omega 6 fettsyren GLA ImmiMarine kan kjøpes på caredirect

Reklamer

Entry filed under: betaglukaner, D-vitamin, Fiskeolje, Forebyggende helse, Helsekostbransjen, Kosttilskudd. Tags: , .

Alva hudpleieprodukter uten hormonforstyrrende stoffer! Nå kommer Wellmune i mat! Stort europeisk forskningsprosjekt!

1 kommentar Add your own

  • 1. siv  |  12/11/2011, kl. 20:21

    Flott med norske produkter:-) av norske råvarer:-)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggere like this: