Unikt, økologisk mygg- og flåttmiddel i Norge

22/06/2010 at 21:42 Legg igjen en kommentar

Dagens rystende oppslag i Dagbladet dokumenterer at flåttbitt er blitt et truende helseproblem i Norge. Antallet flåttbitt som gir alvorlige helseplager er kraftig økende, og det eneste vi kan gjøre er å beskytte oss. Insektsmidler har tradisjonelt inneholdt skadelige stoffer som nå er forbudt i EU. Alva Effitan derimot, er godkjent i EU, er hundre prosent økologisk, uten noen skadelige stoffer, og har vist seg meget effektivt i tester ved Tropeinstituttet i Basel.
Effitan fra tyske Alva, er en hundre prosent naturlig, plantebasert insektspray som beskytter mot flåttbitt i opptil seks timer, og mot myggbitt i opptil åtte timer. Effekten er dokumentert ved det berømte Tropeinstituttet i Basel. Hovedvirkestoffet i Effitan er et spesielt uttrekk fra Eukalyptusblader, som gjør at flått og mygg ikke biter. Sprayen inneholder dessuten Aloe Vera og Kokosolje som pleier huden og hindrer uttørring.
Kan brukes av spedbarn
Effitan kan brukes av alle, også spedbarn. Effitan kan sprayes på gardiner og sengetøy for å hindre myggstikk når man sover.
Det finnes en rekke flåttmidler på markedet, men flere av disse inneholder DEET (dietyl-methylbenzamid), et kjemisk giftstoff som kan være skadelige både for mennesker og miljø.
Også for hunder
Også hunder kan bli syke av flåttbitt hvis de smittes av Borrelia-bakterier. De vanligste symptomer på smitte hos hunder er at hunden ikke vil spise, den virker nedstemt og «ute av humør», den har smerter i ett eller flere ledd og halter derfor på ett eller flere bein, samt at den har feber.
Effitan kan kjøpes på http://www.caredirect.no

Twingly;
http://www.klikk.no/helse/sykdom/article242284.ece
http://www.dagbladet.no/2010/07/15/tema/helse/klikk/sykdom/12573026/
http://www.dagbladet.no/2010/07/15/tema/helse/klikk/sykdom/12573026/
http://www.dinside.no/helse/
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10009359
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10009370

Entry filed under: Ukategorisert.

Acai er supermat nr.1 Trygge deodoranter for alle

Legg igjen en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed