Oppskrift på et farlig virus!

04/01/2013 at 16:39 Legg igjen en kommentar

Vi vet nå at hele tre ulike influensavirus sirkulerer i landet vårt. Dette er nærmest en oppskrift på hvordan skape enda et nytt virus. Et slikt virus vil ha helt ukjente karakteristikker, og kan derfor bli svært farlig. Best mulig beskyttelse – ImmiFlex – er derfor påkrevet!

Influensautbruddet har nå antatt epidemisk omfang, og svært mange er smittet av svineinfluensa. Offentlige råd er imidlertid er til tider sprikende og vanskelige å forholde seg til. Skoler, barnehager, universiteter, fly, buss, trikk, kjøpesentra og andre steder der folk møtes og kommer tett på hverandre er effektive smittekilder. Derfor vil influensaepidemien blomstre kraftig de neste ukene fordi alle disse institusjonene først nå starter opp etter juleferien.

Førstelinjeforsvaret er avgjørende viktig!
I tillegg til vanlige hygieneråd, gir ImmiFlex den dokumentert best beskyttelse mot alle typer influensa og forkjølelser. Det skyldes at ImmiFlex aktiverer kroppens førstelinjeforsvar. Dette forsvaret tar hånd om 99,9 prosent av alle fremmede inntrengere. Virkestoffet i ImmiFlex, Wellmune WGP, binder seg til nøkkelceller i førstelinjeforsvaret og gjør at disse raskere gjenkjenner og tilintetgjør fremmede inntrengere.

I motsetning tar vaksiner en til to uker før de er aktive. Det fordi kroppen må danne antistoffer mot influensaviruset. Vaksiner påvirker altså IKKE førstelinjeforsvaret. Derfor anbefaler jeg at du tar ImmiFlex selv om du har tatt eller skal ta vaksine.

ImmiFlex er trygt å bruke også for barn, men disse trenger lavere dosering. Doseringene er basert på kroppsvekt, og for barn opp til 40 kilo anbefales derfor ImmiFlex Kids (100mg) Wellmune WGP.

Slik blir influensavirus enda farligere
Ettersom antall smittede øker, øker risikoen for mutasjoner. Influensavirus er genetisk ustabile, og endrer seg (muterer) på en av to måter:

1. Genetisk drift, som resultat av miljøpåvirkning som stråling fra solen, eller som resultat av ukorrekt RNA kopiering. Influensavirus har ikke særlig god RNA-kontroll og evne til å reparere skader, så denne formen for endring oppstår jevnlig og kalles genetisk drift.

2. Som rekombinasjon. Dette involverer en langt mer dramatisk endring. Den er resultat av at RNA fra to separate influensavirus møtes i samme miljø, og danner et helt nytt virus.
Dommedagsscenariet er dersom fugleinfluensavirus H5N1 og svineinfluensavirus N1N1 møtes på den måten.

Sørg derfor for at du har et så aktivt immunforsvar som mulig, for din egen del, men også for å unngå å bli smittebærer.

Kontakt http://www.almea.no eller http://www.caredirect.no for å skaffe deg ImmiFlex eller ImmiFlex Kids.

Twingly:

Entry filed under: Alternativ behandling, bakterier, betaglukaner, D-vitamin, Epidemi, Forebyggende helse, Forkjølelse, infeksjon, influensa, ny mat, Pandemi, smerter, smitte, Svineinfluensaen, vaksine, Vitaminer. Tags: , , , , , , , , , .

Tre virus – En Forebygging Immunforsvar året rundt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggere like this: