Unngå sommerforkjølelse!

23/06/2011 at 09:23 Legg igjen en kommentar

Sommerforkjølelse er den verste forkjølelsen mener mange. Mange opplever at en forkjølelse om sommeren varer mye lenger og er mer utmattende enn en vinterforkjølelse. Faktum er imidlertid at vi blir like fort forkjølet om sommeren som om vinteren. Hver nordmann opplever statistisk fire forkjølelser per år. Med tilskudd av ImmiFlex/Wellmune WGP, kan du ruste opp immunforsvaret slik at du motstår sommerens helseutfordringer.

Mytene om sommerforkjølelser er mange. Men det er et faktum at i takt med vår velstand og daglig stress, øker mulighetene for å bli rammet i sommerhalvåret. Klimaanlegg i biler og hus, flyreiser, stress, sukker, alkohol er blant forholdene som utfordrer immunhelsa vår. Det klassiske eksempelet er at man blir syk ved lengre flyreiser. Luften i fly er svært tørr, vi utsettes for stråling som reduserer immunkapasiteten og friskluftdysen som holder deg kald i varmen gjør at slimhinnene blir langt mer sårbare for virusangrep.

-Et godt og veltrenet immunforsvar er av avgjørende betydning for å unngå infeksjoner, sier avdelingsdirektør ved avdeling Miljøimmunologi ved Folkehelseinstituttet, Martinus Løvik til Nettavisen. Han legger til at sommeren gjerne medfører reising og omgang med nye mennesker, og dermed møter man også nye varianter av virus som immunforsvaret ikke er forberedt på.

Stress er immunforsvarets verste fiende
Mytene om immunforsvaret er minst like mange som mytene om sommerforkjølelser. En substans skiller seg imidlertid ut med solid dokumentasjon mot symptomer på forkjølelse: Wellmune WGP, som er virkestoffet i kosttilskuddene ImmiFlex, ImmiFlex Kids og ImmiMarine.

-Vi er eksponert for infeksjonsrisiko hver dag året rundt, sier dr. Paul Clayton. – Infeksjoner i øvre luftveier er normalt mer vanlig i vintermånedene, men de truer oss året rundt og spesielt hos personer som lever med stress, personer med diabetes og det store antall personer som har operert inn proteser, fra hofteproteser til hjerteklaffer som konstant er utsatt for infeksjoner i vevet.
– Allergier forekommer langt oftere om våren og sommeren på grunn av pollenspredning og soppsporer som spres i luften. Daglig tilskudd av Wellmune reduserer symptomer på allergier, og for disse er vår og høst faktisk en tøffere periode enn vinteren, hevder han.

Tidsklemme, livsstil, kosthold og forurensning bidrar til å svekke immunforsvaret og gjøre oss til enkle offer for all slags virus, bakterier og sopp. Wellmune wgp gjenoppretter immunforsvaret i løpet av fem døgn. Substansen samarbeider med de hvite blodlegemene som fornyes kontinuerlig. Daglig tilskudd sikrer at immunforsvaret er i stand til å møte enhver utfordring til enhver tid.
Tre bekreftende studier er publisert siste halvår, og substansen har i sammenligningsstudier vist seg helt overlegen alle andre immunstyrkende tilskudd. ImmiFlex aktiverer kroppens eget førstelinjeforsvar slik at det raskere gjenkjenner og utrydder fremmede inntrengere.

ImmiFlex, ImmiFlex Kids og ImmiMarine får du kjøpt i helsekostforretningen, på http://www.caredirect.no, eller på telefon 3300 3000.

Reklamer

Entry filed under: betaglukaner, D-vitamin, Fiskeolje, Forebyggende helse, Forkjølelse, Kosttilskudd, Virus, Vitamin-D, Vitaminer. Tags: , , , , , , .

Studier viser at sykefravær kan reduseres Nytt om Q10 og kolesterolsenkende medisiner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggere like this: